Eyelite

EyeLite er et revolusjonerende beregningsprogram beregningsprogram for kontaktlinser. Programmet samarbeider med alle topografer som forhandles i Norden, og er et fantastisk verktøy for optikeren når det skal tilpasses formfaste linser. Utfra avanserte systemer beregner EyeLite parameterne til alle typer formfaste linser. For optikeren betyr det at det spares mye tid i forbindelse med tilpasningen av linsene. Kundene opplever betydelig bedre komfort med linsene, samtidig som bruk av topograf gjør at det følges godt med på øyets allmenne tilstand.

Her har du mulighet til å laste ned tilbehør og verktøy til linsene våre.

Klikk på nedlastingelenken for å laste ned programmet EyeLite

download-knap

Klikk på oppdateringslenken for å oppdatere din nåværende versjon av EyeLite

update-knap

Ved «Soap error 29» klikker du her, kjører programmet og starter datamaskinen på nytt.

team-view