Eyelite

EyeLite er et revolutionerende beregningsprogram for kontaktlinser. Programmet arbejder sammen med alle topografer, der forhandles i norden, og er et fantastisk redskab for optikeren, når der skal tilpasses formfaste linser. EyeLite beregner, ud fra avancerede systemer, parametrene til alle typer formfaste linser. For optikeren betyder det, at der spares meget tid i forbindelse med tilpasningen af linserne. Kunderne oplever en betydeligt bedre komfort med linserne samtidig med, at der ved brugen af topografen holdes skarpt øje med øjets almene tilstand.

Du har her mulighed for at downloade tilbehør og værktøjer til vores linser.

For at downloade programmet EyeLite klik på download

download-knap

For at opdatere din nuværende version af EyeLite klik på update

update-knap

Ved “Soap error 29” klik her, kør programmet og genstart computeren.

team-view