Eyelite

EyeLite är ett revolutionerande beräkningsprogram för kontaktlinser. Programmet är kompatibelt med alla topografer som säljs i Norden och är ett fantastiskt verktyg för optikern vid tillpassning av stabila linser. Det avancerade programmet EyeLite beräknar parametrar för alla typer av stabila linser. För optikern innebär det stora tidsbesparingar i samband med tillpassningen av linserna. Kunderna får betydligt högre komfort när de bär linserna samtidigt som optikern kan hålla ögats allmäntillstånd under uppsikt med topografen.

Här kan du ladda ned tillbehör och verktyg till våra linser.

För att ladda ned programmet EyeLite ska du klicka på Download.

download-knap

För att uppdatera din nuvarande version av EyeLite ska du klicka på Update.

update-knap

Vid ”Soap error 29” klicka här, kör programmet och starta om datorn.

team-view