Webinar

Vi genomför regelbundet webkurser

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och du kommer automatiskt att bli underrättad.
Klicka här

Næste webinar:
MyProcornea
Här granskar vi vår nya programvara för beställning av linser.
Den nya plattformen har förbättrats på många sätt jämfört med EyeLite som du känner till den idag.
När: 7 november kl 9:00 – 9:30
Din värd: Tine

Webinar ny software (se)

• Registrering för webinar

• Om du är flera som tittar med, skriv alle namn.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Avslutade webinar:
Nattlinser troubleshooting – Färdig. Skriv till oss för åtkomst till video
Vi kommer att beröra några av de utmaningarna vi kan stöta på i det dagliga arbetet med nattlinser.
När: 5 september kl. 9.00
Din värd: Johan Ryberg
Pris: *SEK 720,-
*360,- om du har deltagit i en nattlins kurs.

Problem med Flash- och webbinställningsskärm?
Få Google Chrome installationsguide här

Testa din dator här här