MyProcornea

Optimoidut pehmeät linssit topografiamittauksella

Myopia Management Software

MyProcornea on täysin ainutlaatuinen sovitusohjelma, joka korvaa aiemmin käytössä olleen EyeLiten.
MyProcornea-ohjelmalla on useita etuja.

• Kaikki linssit voi tilata yhdestä paikasta
    • Myopiakontrolli
    • Yölinssit, pehmeät linssit & skleraaliset linssit
    • Topografiamittauksella tai ilman
    • Auttaa laskemaan vahvuudet
    • Auttaa valitsemaan parhaat mahdolliset linssit tai sovituslinssit
  • Voit seurata tilauksiasi järjestelmässä
    • Kaikki linssiparametrit ja LOT-numerot saatavilla
  • Helppoa ja nopeaa tehdä uusia linssitilauksia
  • Helppo asentaa ja liittää topografiin
  • Kun olette kirjautuneet MyProcornea-ohjelmaan, kaikki EyeLite-potilaat löytyvät suoraan järjestelmästä.
  • Automaattinen ilmoitus, kun on aika tilata uusia linssejä

MyProcornea otetaan käyttöön 1. marraskuuta 2019

MyProcornea on täysin ainutlaatuinen sovitusohjelma, joka korvaa 30.10. asti käytössä olleen EyeLiten.

MyProcornea-ohjelman käytössä on useita etuja, joihin voit tutustua täällä.

Haluat katsoa web-seminaaria 7. marraskuusta alkaen MyProcornea-sovelluksen käytöstä.
Norja / ruotsi