Webinar

Olemme säännöllisesti verkkokursseja.

Tilaa uutiskirje ja saat ilmoituksen sinulle automaattisesti.

Napsauta tätä

Valmistunut verkkoseminaari:
MyProcornea
Täällä tarkastelemme uutta linssien tilaamista koskevaa ohjelmistoa.
Uutta alustaa on parannettu monin tavoin verrattuna EyeLiten, kuten tiedät sen tänään.
Milloin: 7. marraskuuta klo 9.00–9.30
Isäntäsi: Tine

Haluatko nähdä web-seminaarin 7. marraskuusta alkaen MyProcornea-käytöstä. Napsauta tätä

Valmistunut verkkoseminaari:
Yölinssien troubleshooting. Kirjoita meille pääsyä videoon
Kosketamme joihinkin haasteisiin, joita voimme kohdata päivittäisessä työssämme yölinssien kanssa.
Milloin: 5. syyskuuta klo. 09:00
Isäntäsi: Johan Ryberg
Hinta: * SEK 720, –
* 360, – jos olet osallistunut yölinssikurssille.

Onko sinulla ongelmia Flash- ja Web-asetusnäytössä?
Hanki Google Chromen asennusopas täällä

Testaa tietokoneesi täällä