Webinar

Vi afholder løbende webinars.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du automatisk besked.
Klik her

Næste webinar

Webinar – introduktion til natlinser
Er du nysgerrig på natlinser? Har du lyst til at blive dygtigere til at bruge din topograf? Har du lyst til at gøre en forskel for dine kunder, som gør dem til uundværlige ambassadører for din butik? Har du lyst til at blive dygtigere og samtidig gøre dig uafhængig af nethandel? Så vær med på vores webinar om natlinser. Torsdag d. 11. juni kl 8:30. Det koster ikke en krone. Vi glæder os til at byde dig velkommen
Vært: Tine
Hvornår: 11. juni kl. 8:30 – 9:30

Webinar - Intro til natlinser

• Tilmelding

• Hvis I er flere der ser med, skriv gerne alle navne.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Afsluttet webniar:

MyProcornea
Her gennemgår vi vores nye software til bestilling af linser.
Den nye platform er forbedret på mange punkter i forhold til EyeLite som I kender i dag. Klik her for mere info.
Vært: Tine
Hvornår: 2. april kl. 9:00 – 9:30

MyProcornea
Her gennemgår vi vores nye software til bestilling af linser.
Den nye platform er forbedret på mange punkter i forhold til EyeLite som I kender i dag. Klik her for mere info.
Vært: Tine
Hvornår: 6. november kl. 9:00 – 9:30
Se eller gense webinaret, klik her

Afsluttet webinar:

Natlinser troubleshooting – Afsluttet skriv til os for adgang til video
Her vil vi gennemgå de udfordringer du støder på i dit daglige arbejde med natlinser.
Her kigger vi på problemløsninger mht. tilpasninger af natlinser
Dine værter: Tine og Nikolaj
Hvornår: 4. september 2019 kl. 9.00
Pris: *DKK 500,-
*250,- hvis du har deltaget på natlinsekursus.

Problemer med Flash og visning af webinar?
Hent guide til opsætning af Google Chrome her

Du kan teste dit udstyr her