Om Ens Eyes

Hvem er enseyes? Hvad tilbyder de? Og hvem står bag?

Ens eyes er en service og handels virksomhed, der tilbyder optikerne unikke kontaktlinse produkter, der giver brugeren et optimalt syn. Ved hjælp af MyProcornea programmet der sammenarbejder med alle topografer der forhandles i norden, tilbydes kontaktlinseoptikerne muligheden for at tilpasse unikke individuelt fremstillede kontaktlinser. Resultatet bliver optimal komfort og optimal syns kvalitet.

Udover kontaktlinser tilbyder ens eyes kurser for kontaklinseoptikere i tilpasning af natlinser og sclerallinser ved hjælp af topografi. Ens eyes er ydermere forhandler af kosttilskudene fra Lagad Vision, der tilbyder kosttilskud af eksklusiv kvalitet.

Ens eyes er ejet af Esben Nørregaard Sørensen som er uddannet optiker med en Master of Science in Clinicial optometry fra pennsylvania college of optometry, USA . Esben har vidtspændende erfaring inden for den optiske sektor dels på ledelses niveau som Adm. Direktør for CooperVision Nordic, European Clinnical Director og som produkt specialist hos Ciba Vision.

Newsletter

  • Sign up

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.