Eventkalender

Middelfart – Nyt Syn Inspirationsdag 2019

Vigtig info til dig som skal med til Inspirationsdagen lørdag d. 16. november

Myopia Management Software

MyProCornea er et helt nyt software system som er mere avanceret og giver dig flere muligheder end vores nuværende EyeLite system. MyProCornea giver dig mulighed for at optimere din myopi kontrol behandling.

For Jer som har fået præsentationen har I en stor fordel i brugen af MyProCornea systemet.

En gennemgang tager ca. 45 minutter og vi starter nyt hold hver time.

Book din tid nu – Klik her

Odense – Optometrikonference 2019

Vigtig info til dig som skal på Optometrikonferencen

WORKSHOP – Scleral lens fitting & troubleshooting

Tid: 9. november kl. 14:25 – 15:10
Sprog: Engelsk
Foredragsholder: Sara De Lima
Sclerale kontaktlinser giver en komfort som en blød linse, samt synskvalitet som med en stabil kontaktlinse. Denne unikke kombination giver den perfekte løsning for mange patienter.
Sara de Lima arbejder som ansvarlig for kontaktlinsafdelingen på Sank Eriks Hospital i Stockholm hvor de tilser over 5000 patienter årligt. Flertallet af disse patienter anvender i dag sclerale kontaktlinser.
Sara vil gennemgå tilpasningsfilosofien, samt hvordan vi kan forbedre tilpasningen af sclerale linser med henblik på bæretid og iltgennemtrængelighed.

Book din tid nu – Klik her

Odense – Optometrikonference 2019

Vigtig info til dig som skal på Optometrikonferencen

Myopia Management Software

MyProCornea er et helt nyt software system som er mere avanceret og giver dig flere muligheder end vores nuværende EyeLite system. MyProCornea giver dig mulighed for at optimere din myopi kontrol behandling.

Under Optometrikonferencen 2019 d. 9-10. november har vi Gabi Steenbekkers, Myopia Management Specialist fra ProCornea med, som kommer for at demonstrere MyProCornea systemet.

For Jer som har fået præsentationen har I en stor fordel når vi introducerer MyProCornea systemet. Der vil komme et webinar inden vi skifter, sådan at I bliver klædt ordenligt på.

Book din tid nu – Klik her

Lørdag d. 9. november Søndag d. 10. november
Kl 10:00 – 10:45 Kl 10:00 – 10:45
Kl 11:00 – 11:45 Kl 11:00 – 11:45
Kl 13:00 – 13:45 Kl 12:00 – 12:45
Kl 16:00 – 16:45 Kl 13:00 – 13:45
Kl 14:00 – 14:45

Kolding juni 2019

Så blev optometrist nr 3 hos enseyes klar med Cand.san i optometri & synsvidenskab.
Vi ønsker Brit og alle de nye kandidater tillykke. Godt gået!

Kolding Maj 2017

Dette års stormøde omhandlede progressionen af myopi og de konsekvenser, det kan have for øjet.
På aftenen præsenterede, øjenlæge Flemming Møller, emnet myopi, hvor fokus var på de sygdomme som kan forekomme når man bliver højmyop. Samtidig forklarede han virkningen af atropin, samt hvilke fordele og ulemper der kan opstå ved en sådan behandling.

Aftenens andet indslag blev præsenteret af Ron Beerten, som fremlagde andre behandlingsmuligheder, her under bløde multifokale linser og Orthokeratologi (Natlinser) til bremsning af myopi progressionen.

Som afslutning gav Esben Sørensen idéer og inspiration til hvordan man som fagperson får bragt myopi kontrol ind i sin klinik, samt hvilke patientgrupper man bør vælge.

Oslo september 2015

Til stormøde i Oslo kunne man opleve Overlæge Andreas Thorsrud, Optometrist MSc. Esben Sørensen og Optometrist MSc. Ingebret Mojord.

Overlæge Andreas Thorsrud holdte en spændende forelæsning omkring diagnosticering af keratokonus, hvornår man skal henvise til Cross-Linking og de nyeste metoder indenfor Cross-Linking.
Derudover forklarede han om de kirurgiske behandlinger af keratokonus (Transplantation, ICRS, corneal regularisering – PRK & CXL) og resultatet efter Cross-Linking

Optometrist MSc. Esben Sørensen forlæste, om de muligheder vi har, for at løse komplicerede hornhindesygdomme med kontaktlinse. De muligheder vi har med topografi, hvilke informationer topografen giver os, hvordan vi læser disse informationer og hvordan vi kan bruge disse topografi målinger.

Optometrist MSc. Ingebret Mojord forlæste om nøglen til succes, hvor han forklare at kommunikation med patienten er hovedingrediensen, hvor vigtigt det er at undervise vores patienter om deres tilstand og hvordan vi sikrer at patienten har en dybere forståelse af hvad vi fortæller dem.

Tak til alle der deltog og tak til forelæsere for en spændende dag.

Umeå april 2015

Stormøde i Umeå Universitet (NUS) bød på spændende forelæsninger hvor øjenlæge og professor Anders Behndig fortalte om Keratoconus og Cross-Linking.
Anita Robertson forelæste om hvordan vi kan løse problematiske patienter med medicinske linser.
Vi siger mange tak til Anders og Anita for deres yderst interessante forelæsninger.

Copenhagen februar 2015

Stormøde København/Glostrup bød på flere spændende indslag, hvor øjenlæge Jens Lindegaard fortalte om, hvordan vi diagnosticerer keratokonus, hvornår vi skal henvise til Cross-Linking og de forskellige kirurgiske behandlinger af keratokonus.

Optometrist Msc. Esben Sørensen forlæste om hvordan vi tilpasser kontaktlinser til komplicerede hornhindesygdomme.

Og dagen sluttede med optometrist Trussit Dave (PhD, BSc, McOptom) forlæste om hvordan topograf virker, bland andet hvad topografen giver af informationer og målinger, hvordan vi læser disse målinger og hvad vi kan bruge informationer og målingerne til.

Århus februar 2015

På stormødet i Aarhus, kunne man opleve Overlægerne Jesper Hjortdal & Anders Ivarsen forlæse om, hvordan vi diagnosticerer keratokonus, hvordan vi skal henvise til Cross-Linking og de kirurgiske behandlinger af keratokonus (transplantation, ICRS)

Vi havde også Optometrist Msc. Esben Sørensen til, at forlæse om de forskellige kontaktlinse muligheder vi har for, at løse komplicerede hornhindesygdomme

Til sidst på aftnen var Optometrist Nicolaj Aagaard inde for at forlæse om topografi.
Hvilke informationer giver topografen, hvordan læses topografibillederne og hvad topografimålingerne anvendes til.

Universitetshospitalet i Lund – 18. november 2014

Universitetshospitalet i Lund dannnede ramme om det sidste stormøde i Sverige i år. Vi takker læge og Ph.d. forsker ved Lunds Universitet, Ingemar Gustafsson, for en interessant præsentation om Keratoconus og Cross-linking. Stor møderne i Sverige har haft stor deltagelse, vi vil derfor undersøge muligheden for at afholde flere stormøder i Sverige i det nye år

Stormøde på Hotel Gothia Towers i Göteborg – 10. november 2014

Til stormødet i Göteborg var optometrister samlet til foredrag omkring keratokonus, Cross-linking og syns korrigering ved hjælp af medicinske- og topografi tilpassede linser. Gæste foredragsholder var øjenlæge, Dr. Wolf Wonneberg fra Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Mölndal.

Stormøde på St:Eriks Ögonsjukhus i Stockholm – 4. november 2014

Ens eyes har organiseret tre stormøder i Sverige omkring Keratokonus, Cross-linking og hvordan man kan korrigere synet med medicinske linser og topografi tilpassede linser. På mødet i Stockholm d. 4 november, deltog ca. 60 optometrister der ønskede at opdatere og forbedre deres viden herom. Foredragsholderne var; Øjenlæge ved St: Eriks Ögonsjukhus – Dr. Branka Samolo, optometrist – MSc Anita Robertson og optometrist – MSc Esben Sørensen.