Byo Premium MC

BYO PREMIUM MC
  • Speciellavet til myopikontrol
  • Optimal iltgennemtrængelighed
  • Velegnet til høje korrektioner

Byo Premium MC er en topografitilpasset blød linse udviklet specielt til myopikontrol. Det unikke styrkeforløb i linsen, sikrer en god afstandsvisus og maksimal myopikontrol. BYO Premium MC leveres helt op til -12 D og -4,50 i cylinder, og er derfor ideelle til dem, der ikke kan anvende DreamLite og andre alternative løsninger for myopikontrol.

Hvem kan bruge BYO Premium MC?

Denne linse anvendes til børn og unge mennesker med en progredierende nærsynethed. Nærsynethed i sig selv behøver ikke at være farligt. Dog kan nærsynethed imidlertid øges kraftigt, især hos børn og unge mennesker. Den stærkeste stigning finder normalt sted i alderen mellem 6 og 17 år.
Høj nærsynethed fører regelmæssigt til alvorlige øjenproblemer såsom grå stær, glaukom og nethindeløsning.
BYO Premium MC anvendes specielt til  at bremse udviklingen af nærsynethed, og derved undgå de dertil knyttede synsproblemer – i en senere alder. Dette kaldes Myopikontrol.
Fordelen ved BYO Premium MC-linser er, at de er komfortable og meget velegnede til høje styrker og bygningsfejl.

Hvordan virker det?

Når du er nærsynet, ser du godt tæt på, og sløret på afstand. Nærsynethed skyldes, at øjet vokser, og dermed bliver for langt. Dette medfører, at lyset der kommer ind i øjet brydes og afbilledes foran nethinden i stedet for på nethinden. Når man bruger almindelige briller eller kontaktlinser, flyttes billedet tilbage på nethinden centralt, men i periferien forbliver synet sløret, og øjet motiveres til at vokse endnu mere.
Det specielle styrkeforløb i Byo Premium MC linserne gør, at det perifære slør mindskes, og derved motiveres øjet ikke længere til at vokse.

Brug

For at opnå maksimal effekt, er det vigtigt med en minimum brugstid på 6+ dage om ugen og 10+ timer om dagen. Linserne skal udskiftes hver tredje måned.

Silicone Hydrogel

Silicone hydrogel er lavet af materiale, som garanterer fremragende ilt- og tårepermeabilitet. Dette holder dine øjne sunde, og gør kontaktlinsen ekstra behagelig at have på.

Inden du begynder at benytte BYO Premium MC, skal du læse brugsanvisningerne omhyggeligt. Oplysningerne leveres af din kontaktlinsespecialist. Ønsker du mere information eller rådgivning? Kontakt os på tlf. +45 75 10 24 10

Du kan downloade brugsanvisning her

Send video     –     Afspil i stor format

Send video     –     Afspil i stor format

Vi anbefaler at rense, desinficere, opbevare og skylle dine BYO Premium-kontaktlinser med ukonserveret kontaktlinsevæske såsom Ever Clean og Unidose saline eller Regard

Sikkerhed

Brug af kontaktlinser medfører en potentiel risiko for infektion. Følg derfor altid råd fra specialisten og håndter linserne korrekt. For eksempel bør linser aldrig rengøres med vand eller spyt, da de indeholder bakterier, der kan være skadelige for øjet. Så sørg altid for, at du har den rigtige linsevæske ved hånden. Vask altid dine hænder grundigt med mild sæbe, inden du bruger linser. Undgå sæber, der indeholder lanolin, cremer og eller parfume. Skyl dine hænder godt med vand og tør dem med et rent, fnugfrit viskestykke. Brug ikke dine linser, hvis du er syg, eller dine øjne er irriterede, røde eller ømme. Se indlægssedlen for alle oplysninger om korrekt rengøring, opbevaring og brug af linser. Dette kan fås hos specialisten. Specialisten arbejder efter en protokol og sikrer, at du er godt informeret, og at dine øjne kontrolleres regelmæssigt.

Parametre BYO Premium MC:
Radius (r0):7.30 mm til 9.80 mm i 0.10 mm steps
Sfærisk styrke (F’v):+1.00 D til -12.00 D i 0.25 D steps
Cylinder (Torisk):-0.75 D til -4.50 D i 0.25 D steps
Akse (Torisk):0° til 180° pr 1°
Diameter (ØT):13.50 mm til 15.00 mm i 0.10 mm steps
Teknisk information
Materiale:Ultima silicone hydrogel*
Vand indhold:48%
Dk/t:71 (-3.00 D)
Modulus:0.62 Mpa
UV filter:Ja
Handling:Nej
Central middel tykkelse:0.30 mm (-3.00 D)
Markering Toriske:2 markeringer kl. 3 og 9
Gravering:S/N og Procornea logo
Applikation:Hver dag
Forpakning:Blister