Byo Premium MC

BYO PREMIUM MC
  • Specielt lavet til nærsynethed
  • Optimal iltgennemtrængelighed
  • Velegnet til større korrektioner

En skræddersyet blød linse leveret specielt til nærsynethed og kan have en hæmmende virkning på udviklingen af nærsynethed (Myopikontrol). BYO Premium MC beregnes nøjagtigt efter størrelse med et unikt beregningsværktøj og er derfor meget velegnet til myopikontrol ved højere styrker.

Hvem kan bruge BYO Premium MC

Denne linse leveres specielt til unge mennesker med en indikation af progressiv nærsynethed. Nærsynethed i sig selv behøver ikke at være farligt. Imidlertid kan nærsynethed øges kraftigt, især hos unge mennesker. Den stærkeste stigning finder normalt sted mellem 6 og 17 år. 2 Høj nærsynethed fører regelmæssigt til alvorlige øjenproblemer såsom grå stær, glaukom og retinal løsrivelse. 3 BYO Premium MC-kontaktlinser leveres specielt til nærsynethedsstyring og kan have en hæmmende effekt på udviklingen af ​​nærsynethed med det formål at forhindre høj nærsynethed – og de dertil knyttede synsproblemer – i en senere alder. Dette kaldes Myopikontrol. Fordelen ved BYO Premium MC-linser er, at de er meget komfortable og meget velegnede til højere effekt og cylinderafvigelser.

Hvordan virker det?

Hvis du er nærsynet, kan du se godt i nærheden af ​​dig, mens du ser sløret langt væk. Denne slørede vision skyldes, at dit øje vokser i (akselængden) så meget, at det billede, du ser på, ikke længere er afbildet på nethinden, men foran det. Dit øje er som det var for langt. Hvis øjet vokser endnu længere (meget nærsynet), øges risikoen for irriterende øjenlidelser som nethindeløsning enormt. Denne vækst er især hurtig blandt unge. BYO Premium MC-kontaktlinse har skabt en unik profil, der hæmmer denne vækst så meget som muligt og samtidig sikrer skarpt syn. Selv ved højere styrker og cylinderafvigelser.

Brug

For at opnå maksimal effekt er det vigtigt med en minimum brugstid på 6+ dage om ugen og 10+ timer om dagen. Linserne skal udskiftes hver tredje måned.

Silicone Hydrogel

Silikone hydrogel materialet garanterer fremragende ilt- og tårepermeabilitet. Dette holder dine øjne sunde og gør kontaktlinsen ekstra behagelig at have på.

Flere muligheder

BYO Premium er skræddersyet og kan bestilles i mange variationer såsom multifokal, torisk, sfærisk og torisk multifokal. Spørg din optiker om mulighederne.

Inden du begynder at benytte BYO Premium MC, skal du læse brugsanvisningerne omhyggeligt. Oplysningerne leveres af din kontaktlinsespecialist. Ønsker du mere information eller rådgivning? Kontakt os på tlf. +45 75 10 24 10

Du kan downloade brugsanvisning her

Vi anbefaler at rense, desinficere, opbevare, skylle og anvende dine BYO Premium-kontaktlinser med ukonserveret kontaktlinsevæske såsom Ever Clean og Unidose saline eller Regard

Sikkerhed

Brug af kontaktlinser medfører en potentiel risiko for infektion. Følg derfor altid råd fra specialisten og håndter linser korrekt. For eksempel bør linser aldrig rengøres med vand eller spyt, da de indeholder bakterier, der kan være skadelige for øjet. Så sørg altid for, at du har den rigtige linseopløsning ved hånden, se overskriften væsker. Vask altid dine hænder grundigt med mild sæbe, inden du bruger linser. Undgå sæber, der indeholder lanolin, cremer og eller parfume. Skyl dine hænder godt med vand og tør dem med et rent, fnugfrit viskestykke. Anbring ikke dine linser på irriterede øjne. Se indlægssedlen for alle oplysninger om korrekt rengøring, opbevaring og brug af linser. Dette kan fås hos specialisten. Specialisten arbejder efter en protokol og sikrer, at du er godt informeret, og at dine øjne kontrolleres regelmæssigt. For at bekræfte, at begge parter følger sikkerhedsreglerne, beder specialisten dig om at underskrive en linseaftale.

Parametre BYO Premium MC:  
Radius (r0):7.30 mm til 9.80 mm i 0.10 mm steps
Sfærisk styrke (F’v):+1.00 D til -12.00 D i 0.25 D steps
Cylinder (Torisk):-0.75 D til -4.50 D i 0.25 D steps
Akse (Torisk):0° til 180° pr 1°
Diameter (ØT):13.50 mm til 15.00 mm i 0.10 mm steps
Teknisk information
Materiale:Ultima silicone hydrogel*
Vand indhold:48%
Dk/t:71 (-3.00 D)
Modulus:0.62 Mpa
UV filter:Ja
Handling:Nej
Central middel tykkelse:0.30 mm (-3.00 D)
Markering Toriske:2 markeringer kl. 3 og 9
Gravering:S/N og Procornea logo
Applikation:Hver dag
Forpakning:Blister